The school

Jag fattar inte hur alla kan ha så mycket att göra i skolan jag har verkligen inte ett skit, inte en läxa inte en enda inlämning. Så jag kan ta bussen hem och sedan så kan jag i princip göra vad jag känner för, men det kan ingen annan så det finns inget att göra ändå, så det blir chill med lussekatt och oboy.

Imorgon så ska det egentligen vara utgång men vi får se vart det leder för att jossan har något super intressant på gång! :) hihi så det blir kanske bara en chillkväll tillsammans och sedan så på söndag är det lussevaka, menska ner till malmö på måndag och ta av bandaget så kan inte supa då heller, men jaja livet gåt inte under för det. Men nu ska jag typ överleva resten av dagen i skolan, är super förkyld och vill bara hem, men ja hur ska det gå till? njaa.. är ledig imorgon så!! :)


puss :*

COD all night long

Sitter med älskling och Oliver och spelar COD (call of duty) och det ska vi väl göra resten av natten eller något. Men som vanligt så tycker min kära lilla bror att jag suger och tycker att det är tråkigt att spela med mig men jag har betalt hans fucking läsk så jag ska fan också få spela och precis hur mycket jag vill! hahahaha men ja just nu så spelar älskling och oliver.

Innan idag så chillade vi bara men sedan så åkte vi till väla, eller ja och alla affärer runt om väla. Köpte en till julklapp till Melker och sedan en till mor och far. Men ja som vanligt så hittade man inte allt som man kanske skulle önska.. men jaja man får ju bara fortsätta att leta. Men julklappen till älskling är redan avklarad så behöver inte fundera på det längre :)

puss

skolan

Sitter i skolan och sanne klagar på att jag inte uppdaterat min blogg.
Jag opererade mina fingrar iallafall för en vecka sedan, det gick super bra eller nej det jgorde det inte. Jag mådde inte så bra av att bli hel sövd och sen så gjorde det cp ont men det finns smärtstillande som tur är.

Men som sagt så sitter jag i skolan nu och har projekttid vilket innebär att man gör absolut ingenting! Men jaja, ska ha samhålle om en kvart och det suger däremot efter det så ska jag ha muntligt nationella i engelska tillsammans med svahn. Men ja även om jag gör det först så kommer jag att missa bussen och behöva stanna kvar i helsingborg en extra timme. KUL! Men jaja det är livet med att gå i helsingborg det tar en sådan jävla tid att komma hem. jippi!

Men nu börjar jag få ont i mina stygn för jag använder handen för mycket så jag skriver något imorgon när jag är ledig!!! hahahahahahahahahhahaha!

pusspuss :*

RSS 2.0