LOOOVV!

Ja det har då blivit höst lov. Har inte gjort allt för mycket. Stan och väla med josse i måndags sedan kom daniel till mig i tisdags och sov tills igår=) Kommer inte träffa han förrän på tisdag:O:O:( Saknar dig hjärtat <3  Men ja jag överlever :) haha Åker iallafallt till göteborg imorgon med min kära familj, men jippi!! missar bara en massa fester men ja en vitt vecka ska man väl inte klaga på;) haha blir iallafall ullared först på morgonen imorgon, köpa lite basic clothes. Kanske någon väska eller något, kostar inte så super mycket så:):) Sedan så tillbringas resten av helgen i stenugnsund hos kusinen och hennes sambo:) Ja det kommer säkert att bli kul, jag saknar min kusin så... Träffar henne inte lika ofta längre nu när hon flyttat..

Men ja ska upp och sex och en halv timme och duscha så ska ta och sova nu och skaffa mig ett liv (y)

Pusssss :*

Tisdag 27/10-09

Hej bloggen jag är jätte snygg idag:) Hahah nej jag bara skoja med den inledningen tänkte spela någon av blondinbloggarna som tänker mer med hårfärgen än hjärnan. Nej nu ska jag inte vara elak.

Igår så klippte jag min pappas hår, det blev jag nöjd med :) Han gnällde som vanligt men ja det var väl ingen  nyhet att han skulle göra det. Men innan det så var jag med Josse:) Vi fikade i stan och drog sedan vidare till väla och bara hängde och snackade. Riktigt mysigt och riktigt längesedan sist men nu ska vi inte tappa kontakten igen, nej den ska ligga på topp! :) Sedan så drog vi hem till mig chillade åt sedan åkte hon hem.

Idag så har jag städat och ja jag har verkligen städat. Bakat paj med min bror också, har bara inte orkat gå och tagit än, är helt slut i kroppen. Nu sitter jag bara och väntar på att tönt daniel ska komma. Vi ska titta på film med min underbara bror.:) Haha jag har förresten rakat av min brors hår:P haha han ser ut som en apa, men ja det var han som ville det så och jag tackar inte nej när någon vill att jag ska klippa den :P höhö (a) Men ja ska nog gå och ta en bit paj ändå. Men slänger upp en bild på hur jag ser ut :)



Helgen !! :D

Ja då är nästan denna helgen slut och så mycket har jag egentligen inte gjort. Det var fest hos Daniel i Fredags så jag, jenny, josse och viktoria drog dit:) Mycket trevligt, Gustav och Carl var där också, och ja Gustav är bäst bara så att alla vet :) Och varför han är det är hemligt.

Vi drog alla till Jonstorp först eller ja vi tjejer och käkade pizza och träffade lite folk på pizzerian. Sedan så drog vi hem till Josse för att göra vid oss. Jag hade köpt en ny klänning från Gina Tricot innan på dagen och ja de sa att den skulle glittra lite för de var en del glitteröverskott. Men ja det var kanske inte lite glitteröverskott. Men ja så gjode vi vid oss hos josse och sen fick vi skjuts till Mölle och sen började festandet:) Riktigt najs var det, riktigt jävla härligt folk:) Men som vanligt blir evelina skit sur på en kille och ska slå han med en bandy klubba (Y) haha lika smidig som vanligt är man. Men ja Daniel och hans bror Patriks hjälpa åt att hindra mig så ja jag skriker bara lite på honom (Y) (a)

 Men ja sen så lyckas jag lugna ner mig, visst jag var väl fortfarande arg men jag skulle inte slå han längre. Sen får jag bara min ångest när jag ska sova men ja det är bara en vardaglig sak nu för tiden. Men ja man lyckats somna efter ett tag. haha en rolig sak är iallfall att typ alla låg och trängdes i en säng medans jag och daniel delade hans (Y) haha riktigt lyckat. Hade fan kunnat delat upp det men alla är inte lika smidiga.

Sen på morgonen var man trött men denna gången vet jag precis allt som hände :) Så jävla najs :) Men sen så kom jennys pappa och hämtade oss och igår skulle de ha varit fest med jag orkade inte så jag var bara hemma och umgicks med min familj. Idag blir det väl att man ska städa lite.

Imorgon så kommer Josse till mig och så ska vi ta en fika tillsammans och umgås lite. Länge sedan sist!!!

Men ska ta och skaffa mig ett liv nu. 

Pusssheeej :* 


Sockerberoendet = gone :)

God dag :)
Haha ja idag har jag inte gjort så mycket, eller jo var först på sån städdag på kullaparken med linn:) Ja vi hjälpte väl till tillräckligt tycker jag:) haha men ja sen efter det så var det titta på twilight på datan (inte den nya) och typ bara chilla med min älskling (datan). Sedan så motionerade jag faktiskt, var ute och gick med min kära moder och lillebror och det var uppfriskande. Vädret var faktiskt fint även om det är ganska kallt så. Vi kastade sten vid havet eller ja Melker kastade sten vid havet. Sedan så gick vi färdigt rundan. Sen har jag typ bara suttit här och tagit det lugnt, funderar på att sätta igång en film men inte så kul att titta film själv:( Får väl tvinga Oliver att titta med mig om det kommer gå, mycket tveksam till det kan jag säga.

Jag har iallafall blivit av med mitt sockerberoende vilket jag är jätte glad över:) Så nu ska jag bara börja röra på mig ordentligt så ska väl fettprocenten minska :) Inte för att jag tycker jag är tjock men jag är inte nöjd, jag vill kunna titta mig i speglen och vara nöjd över min kropp. Och då skulle jag må bra av några kilon mindre eller iallafall mindre fett. Men det hjälper inte att klaga utan det enda man kan göra är att göra något åt det som jag tänker göra nu:)

Men ska nog sätta igång en film nu, men det blir ingen skräck idag inte. Det är för mörkt för det (a)

Pussheej :*


Lördag

Ja igår så skulle jag och rebecka bara varit med filip i stan men ja de blev lite ändrade planer på det :P Det regnade så vi pallade inte stan så vi stack till väla och rebecka köpte en skit snygg tröja. Själv köpte man inget alls men jag förälskade mig i ett par skyhöga stövlar, eller ja låga stövlar. Så funderar på om jag ska köpa dem eller inte :P Liksom det skulle passa perfekt på fester :) Men ja de kostade en del så får fundera lite mer :P De slutas väl inte säljas än så (a)

Sen så efter det frågade min busskompis om vi inte ville komma på chillkrök typ.. så vi drog dit (y) Trevligt, eller ja det blev kul senare typ när vi skulle hem. Men jaja det är sånt som händer. Sen sov min bebis hos mig:):) Längesedan och jag saknat henne:( Men nu är vi back on track:)

Ikväll får vi se vad som händer. Antagligen ngn fest eller krök:) Ska bara tvinga min pappa att sluta sura om det! Eller så får de väl bli att man tar och cyklar (y) haha lyckat eller vad :p haha jag på vägarna på cykel. Va fan till och med på dagen är jag livsfarlig. Min mamma släkt sida är här idag iallafall för att fira Oliver och Melker. En jävla massa små barn och jag är så jävla glad över att jag inte ska ha några barn iallafall:) haha det är så fruktansvärt jobbiga.

Just nu har jag iallafall smitit undan till mitt rum och min älskling :) Lugnt och skönt förrutom musiken jag spelar :P Men ska hitta på ngt annat kul nu så skriver kanske sen :P

pussheej :*

Klippt mig:O

Ja igår klippte jag mig. Eller jag gjorde inte det utan min frisör, Linnea. Det blev riktigt bra. Vi klippte av allt de förstörda och sedan lite till och klippte upp det och klippte lugg:P Me like:):) Det känns som det blonda kommit fram ännu mer och att det mörka i underhåren också kommit fram. Jag är riktigt nöjd :D:D

Ja idag skulle jag och daniel iallafall leta igenom hans mobil efter den jävla låten men fan heller att vi hittade den. Vi var tvugna att hoppa av bussen och ta nästa för att han är en jävla fegis xD hahahahahaha! nej nu ska jag inte vara elak men du är verkligen en fegis daniel.

Ikväll så tränade jag iallafall riktigt skönt att träna alltså:) Det blev en ganska lugn men ändå lite "jobbig" träning och ja, jag behöver motionera fläsket så;) haha Men som vanligt så var vi inte så många på träningen :( men ja det är kallt och de flesta är nog sjuka tror jag:P Imorgon måste jag gå upp tidigt :O typ klockan fem:O:O:O:O asså klockan fem alla:O:O  OMG!!!! jag vill sova länge :( Så behöver nog hoppa i säng nu:P

pusss :*


pardey :P

Det var sjukt kul igår:) Tack alla som gjorde de kul:) ja de blev ju en del hmm... oväntade saker ;) haha Det blev lagom med dricka för mn del... haha eller inte. Förhoppningsvis har ja inte gjort ngt som jag ångrar x) haha nej det var riktigt luuugnt :D Vi gick nog och la oss vid sex kanske asså på morgonen och sen så gick vi upp ngn gång vid halv nio (y) så ja man är väl lite sliten nu men ja de är sånt man får ta. men har iallafall ingen huvudvärk eller mår illa som de andra ;) haha

Men jag ska nog ta och sova en runda nu. Jag orkar inte berätta detaljerat om hela kvällen/natten/morgonen. det förblir våran hemlighet som var där :D:D

pusss :*

it all done :)




Håret är fixat nu:) wiiee :D de blev faktiskt bra. Tuperad lugg och små flätor på sidorna :d ska bara komma på vad jag ska ha på mig med :D:D haha jag ska  iallafall ha mina 11 cmters ;D men vi hörs:)

pusss :*

at jenny's




Haha fjortisbild I KNOOOOW!!! but we like :D:D Sitter på jennys badrumsgolv och har precis fixat mig typ:P har bara håret kvar. vi ska till carl sen :D:D wiiiieee :D jag lever så att ni vet :D smsa mig under kvällen. 0705859651 :D:D

Beeebbbiiiiis jag kommer ringa dig ikväll :D:D:D <333


pussss :*

weekend again :)

Jaha nu är det helg igen. Skola idag igen efter att varit på fältdagar. Det var riktigt kul och jag trivdes extremt bra, detta är verkligen det jag vill:) Sen idag så åkte man hem tidigt för melker var "sjuk". men det fixade sig så jag drog till ä-holm med clara:) tack för en underbar förmiddag/eftermiddag :D Vi var på rönne och sen var jag på fram, blev utkastad av rektorn där (Y) (a) haha vilken sur gubbe asså. Men ja det är sånt som händer. Sen fikade/åt jag och clara på espresso house :) hon fick mig att testa ja vad de nu hette, typ islatte men godare:) något mellan islatte och milkshake :D as gott iallafall:)

Sen så imorgon är det fest hos carl, en som går på jennys skola:) riktigt najs kommer de bli, eller ja det hoppas jag att det kommer att bli :) och är det då man ska säga som dessie , bli för fulla för det ska jag bli. hahahahahahahahaha! men ja alla utrycker sig på olika sätt, haha. Men nu har jag iallafall tittat på idol, funderar på om jag ska popa popcorn eller strunta i det. tror jag struntar i det, tar lite vatten att dricka istället :)

Men skriver lite imorgon och kanske lägger in ngn bild på oss innan vi sticker iväg :D

Pusssss :*

Helgen:)

Haha först och främst ska jag säga till den anonyma komentararen, jag drack inget! Så därför kunde jag köra:) haha så det är så!

Ja igår så blev det en riktigt blöt kväll kan jag säga:P jag och jenny hamnade på ekebos skumparty på något konstogt sätt, haha. Men ja det var väl trevligt :) haha men man missade ju kröket hos john :( men nästa helg nelly :) då ska vi fan hitta på ngt :):) och då ska jag fan ta och cykla till jonstorp om jag inte kan få skjuts eller kan sova hos ngn :) höhö

Sen idag så var det match:) Vi spelade fan riktigt bra, iallafall i första halvlek, men sen så är det som att vi inte orkar längre. Men vi har ju inte direkt någon bra matchträning eller vanliga träningar med tanke på att vi aldrig är folk på träningarna (Y) Men ja vi tog iallafall ledningen :D:D men sen så vann de ändå i slutet, men ja det var ändå serieledarna så jag tycker att vi ska vara stolta med vad vi presterade på matchen:) Själv är man lite irriterad på att folk som man bjuder in tar ens plats, man sätts på plaster som man inte alls vill spela. Men ja sånt är livet och det suger! Men ja det är väl bara att le åt det! Och sen så kom jag på en sak till, man får visst lov att sparka folk i magen, det är nog en ny regel som kommit fram :P haha

Imorgon är det skola och ja det är väl kul:) sen tisdags, onsdag och torsdag är det fältdagar, de dagarna kommer att bli jobbiga men ja man måste ju förbereda sig inför sitt yrke :) men nu ska jag sova :)

pusss :*

I'm home :)

Idag såå cvar dte först skola sedan så var det att gå till de nya godis ställer, pitachia tror jag de heter ;) gott och billigt godis iallafall. Sen så åkte man till ängelholm, fram och mötte jenny och man träffade såklart fia också, som jag tror jag är vän med igen:) Sen så var de släkt kalas för min bror, sen tog ja och jenny mopparna till jonstorp för de var "chill krök" hos john:) gissa om jag drack eller ej:) höhö det var riktigt trevligt förrutom att vi blev av med alla en efter en så till slut så var de vi tjejer och john (y) haha. men ja sen så skulle alla hem och jag och jenny kissade på lite almäna platser (a) sen så tog vi mopparna hem och nu sitter jag här och pratar lite med clara över msn;) haha och nu får alla mina kära läsare gissa, har jag druckit idag? är jag full just nu? alla som känner mig vet svaren. och ja detta inlägg är jävligt onödigt (y) haha


puss :*

Header ;)

Sitter och har datakunskap nu. Det är inte så jätte kul direkt men ja man måste ha det ju. Jag och Sanne sitter mest och leker med datan. Vi ska egentligen hitta fakta till vår engelska men vem pallar? (a) höhö. Jag gjorde en header till Sanne iallafall inte för att hon ska använda den men ändå det var kul, men alla hennes porrbilder :P De är riktigt många ska ni veta. Men jag tycker om henne ändå :) Men ja man ska väl kanske gå tillbaka till att göra ingenting (a). höhö

puss :*


RSS 2.0