Mjauuuu :D

Ja jag sitter här i sängen och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon på skolfotot... hmm riktigt bra fråga och hur ska jag ha håret? :o Jag går ju trots allt frisör, håret måste ju se super ut då : Nej men jag ska inte göra till mig och låtsas vara någon annan än den jag är, jag är ju trots allt bäst (a) haha nej nu låter jag som kissie, dissi, pussy ;) haha nej jag heter inte katrin men jag skrattade som fan den morgonen med the vocie ;) Inte för att vara sån liksom katrin hade kanske inte rätt i allt hon sa men ja det finns ju nog en hel del som tycker så. Liksom det finns säkert tusentals som läser fjotisarnas bloggar och verkligen hatar dem, det är därför de läser dem, men en sak som de inte riktigt fattar är att ju fler läsare de har ju mer tjänar de på sina bloggar. Men ja låt de tjäna sina inkomster så de tjänar inget alla på det senare i livet, man ska fan få jobba för sina pengar, inte göra bort sig inför hela Sverige ;)

Ja sitter iallafall på msn och snackat med mr x (jag leker storbloggare idag)

Match!

Åker iväg på match nu, ska möta Nike hemma :) we'll win :D Ja egentligen är jag inte sugen alls på att spela match längre har tappat det suget efter nattens händelser. Ja man kan väl säga att det sög verkligen ut allt från mig. Mina vänner betyder allt för mig, det finns inget som jag inte skulle göra för dem. Men igår blev det för mycket och jag vet att jag inte kanske är helt oskyldig men samtidigt har jag inget att försvara mig för, jag kunde endast berätta hur jag tolkade det jag skrev medan de tolkade det helt fel och då fick jag känslan hur väl känner de mig? Men ja det löste sig iallafall med två av dem igår, vi drog ett streck över det hela medans andra är tjuriga och inte vill det alls, her misstake not mine. Men ja nu har jag bara en sak till att reda upp sen hoppas jag att detta kan vara över och om man ska se det från den ljusa sidan så var jag samtalsämnet igår :D haha (snälla ta inte illa upp av det sista, det är skrivit med lite ironi och ja ni ver hur jag är, brukar säga lite små knäppa saker för att få allt att låta bättre.)
Men snart kommer Linn och hämtar mig och vi ska köra till matchen :)



Pussss :*

....

Förra inlägget kan alla bara glömma. Tar bort det för att allt är historia eller iallafall för mig, orkar verkligen inte det mer. Jag säger såhär, jag brukar inte sitta och fälla tårar men de var fan omöjligt att hålla den inne efter att ha hört sådana sårande saker från vissa, eller vissa och vissa någon är nog ett bättre ord val. Hoppas alla mår bra, I don't.

Pusss :*


Bahnof! :)

Ja skola idag då ja, de var faktiskt mycket bättre idag kanske för att på engelska så skulle vi först jobba grupp och sedan själv. Och ja på service och försäljning lektionen så var ju Sofir där så klart :) och då skulle vi vara i grupp av fyra då var jag och Sofie med Jenny och Valentina (staving?) och ja sen så satt jag och snackade med dem på svenskan också:) Så idag satt jag inte som ett fån helt själv, nej då jag hade det ganska kul=) Sedan så slutade jag, 11:40 :D riktigt skönt och då drog jag till ängelholm, tog bussen den var as seg men ja det får ta den tiden det tar. Skulle till Marita Gson (frisör) och fråga om APU-plats :) och så klart får jag vara hos henne :) ska bara ta reda på mer fakta runt det, när och så vidare. Kommer lära mig riktigt mycket hos henne asså, praoade ju där och jag fick göra en hel del om man jämför med andra som var hos frisörer.

Ikväll så blir det antagligen Bahnof med Jenny, Josse, Fia och Emily:) Kommer bli riktigt najs om jag får bestämma :) Och för alla er som tror att vi kommer supa och vara fjortisar kan skämmas för det ska vi inte eller inte jag iallafall, tror inte de andra heller så. Jag ska ju på dop imorgon så:) Till lilla Cornelia, ska vara fadder eller gudmor, något av det iallafall. Det är jag som ska hålla henne iallafall. Men herrejösses, vad kan man ha på sig..  Hmm det är nog dags för en koll i min gardrob. Men ja här kommer iallafall en bild på dagens outfit det blir ingen facelook idag för jag var osminkad och hade håret i en knut bara så jag tog inte bild på det.

Outfit

Militärgröna short och ett långt svart linne

Mitt liv = suger !

Blir ett litet kvällsinlägg där jag berättar att mitt liv suger!!  Jag blir ovänn med allt och alla förtillfället, har inga kompisar i min klass så är inte ett dugg intresserad att åka till skolan + att det tar as lång tid att komma till skolan. Phii bläää på det!! Så ja vad ska man göra åt detta? Hoppas av, byta till SP? Ja bra fråga, just nu vet jag inget allt mer än att mitt liv suger!!!  


God natt!


09.08.27

Självklart var det skola idag också. Började klockan 08:50 helt okej faktiskt, första lektionen var bild, mitt favorit ämne (y) haha men ja bildläraren var riktigt sjysst asså, han verkade riktigt bra så detta kanske blir bättre än hägstadiets bild. Sen så hade vi datakunskap, fattar inte riktigt varför vi ska ha det men ska göra det bästa av det iallafall, så mycker poäng som möjligt är målet x) eller ja så högt som jag kan :D Sen så var de lunch, efter det så slutade sofie för hon redan har gått matte och naturkunskap kuserna, så jag satt själv i klassrummet som ett mobboffer (y) försökte prata med några men ja.... de ville nog inte att jag skulle prata med dem men ja förhoppningsvis så blir det bättre annars vet jag inte vad jag ska göra.. Ja slutade tio över tre så jag var hemma fem typ, toppen att bussen tar typ 2 timmar, LOVELY!! Men jag det får man ju också överleva. Sen ikväll är det träning :) Riktigt kul, länge sedan jag tränade sist eller ja en vecka sedan, fick ju inte träna i Tisdags för kiropraktikern tyvärr men man ska lyssna på läkarna och det brukar jag vara jätte duktig på (a) (eller inte!)  Men här kommer bilder på dagens outfit och facelook.

Outfit



Tights, långt svartlinne och ett oversize stickad tröja från tricot :)




Facelook


Mittbena med "luggen" uppsatt på sidorna.

Skola dag :)

Skola idag så klart, har haft svenska diagnos (y) super duper kul så klart  eller INTE!!!!  Men ja man måste göra det också. Sen så hade vi lite "rundtur"  nere i salongen och ja tvåer och treor visade hur allt fungerade, men ja det ska nog inte bli så svårt att lära sig förhoppningsvis. Sen så fick tvåer och treorna styla våra hår :) jag fick snygga lockar och "lugghåret" uppsatt (bild på den längre ner) det blev riktigt bra :) Hon som gjorde det hette Sofia/Sofie (guuuud va dålig jag är på namn!) men ja hon var iallfall jätte duktig. Hon lockade det med en platttång det som jag också brukar göra, jag älskar lockarna som blir av den och ja, de går snabbt också :) och snabbt det gillar jag :) Det var faktiskt god mat i skolan idag, eller god och god den var iallafall bättre än som vi har fått innan. Hoppas att den blir bättre med tiden, annars vill inte jag betala 500 spänn per termin för maten. Ja jag tåg tåget hem idag för omväxlings skull, gick till knutan med jenny och träffade hennes kompisar där kommer inte ihåg vad de nu hette.. hehe men jaja det har ingen betydelse om jag träffar de fler gånger så kan de säga det igen (y) haha. Men ja när jag kom till ängelholm så skulle jag till min mammas jobb åka med henne hem, men ja jag fattade noll av den bussen så jag gick typ till hennes jobb(y) haha så motion har jag fått idag iallafall :) när jag står och väntar på bussen så kommer max, emil, jonathan och oliver och ska ta bussen hem. Sen kommer även jossan :) längesedan vi sågs, skit härligt att ses igen iallafall :) Såg också jenny och fia på bussen :D Kul att se alla igen, måste träffas snart alla vi tjejer :D:D

Nu är jag iallafall hemma och ska passa min griniga lillebror, gud vad irriterande han är man vill bara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men ja det kan man ju inte på den gullungen. Men ja lägger in bilder på gårdagens och dagen outfits :D

GÅRDAGENS




DAGENS


FACELOOK


HAIRLOOK


Väla mit meine mutter :D




Ja detta är då detta som jag har inhandlat idag, hittade en massa kläder men ja man har ju inte råd med allt och jag kan upplysa alla om att jag är pank nu så det är ingen ide att fråga om pengar av mig för jag har inte ett öre (y) Men ja jag jobbade från 08:00-12:00 och efter det hade jag mindre än en timme på mig att raka benen, duscha, äta, klä på mig och fixa hår och smink.. Haha håret hann jag bara föna och det blev ingen sminkning, eller jo jag smetade lite foundation i facet, riktigt snyggt ;) haha Var på väla vid halv två, började direkt att leta efter dop present till lilla Cornelia. Hittade ett armband med hjärtan på, riktigt fint :) Sen så behövde jag köpa lite basplagg som ni kan se jag har gjort, tex. det svarta långa linnet och den vita långarmade tröjan. Och priset det är nästan bättre, 99 kr kostade det båda var för sig. Sedan så var jag inne på Vero Moda och hittade en super najs tunnika, inte överfin eller så utan vanlig, liksom en evelina tunika. Den köpte jag så klart (det är den svarta). Sedan så var klockan mycket och vi fikade lite, sedan så skulle vi till underklädersbutiken för min kära moder skulle köpa bh. Sen så var klockan jätte mycket, haha nej inte så mycket, men vi hann iallafall med Gina Tricot också, (där jag köpte det svarta långa linnet) och där hittade jag en massa som jag ville ha, men ja som sagt man kan inte köpa allt. En jeansväst kan man köpa när man väl har pengarna till den som jag inte direkt hade denna gången och en kofta har jag ju redan så många. Men jag har ingen t-shirt så de är något jag behöver, liksom så enkelt, ett par jenas och en t-shirt sen ready to go :) och tunikan ja den kan jag ha både till jeans och tight och ja t.o.m strumpbyxor. Och det bästa med att köpa tunikor och klänningar är att man behöver inte en överdel eller en underdel som man behöver om man bara köper ett par byxor eller en kjol, då behöver man något att ha på överkroppen också. Sedan tvärtom om man köper en tröja eller ett linne. Men nu dröjer det länge innan jag kan handla på nytt och nu ska jag kolla tv lite sedan så ska jag faktiskt ta och sova, skola imorgon (längtar faktiskt, men schh säg det inte till ngn (a).  


Pusssheej och god natt :)

Kvällsinlägg

Ja detta blir då inlägget för ikväll. Jag har varit nere och ätit lite apelsinkrokant och chips, men sen så får jag inte glömma colan som jag drack. Cola = mitt liv, kan inte leva utan den. Låter säkert som kisse, dessie och paow nu men va fan de är de som härmar mig med det, punkt slut. Ja jag går iallafall inte runt i 13cm klackar varje dag in och ut, nej tack till det. Klackar ska vara något speciellt, man ska inte alltid ha det utan folk ska lägga märke till när man har det och titta extra några på skorna så att de kan bli ännu mer avundsjuka ;) haha Nej jag har ett par skor med klack som jag älskar men de är såna jag ska ha om jag ska någonstans, kommer inte direkt ha dem i skolan, eller det tror jag inte iallafall (a) haha

Nej nu är det väl dags att sova om man ska upp tidigt, sedan är det väla och ikea med min kära moder. Ska köpa doppresent eftersom jag ska vara gudmor eller fadder heter det kanske... hmm ingen aning och ja sen lite nya kläder så klart. Sedan så IKEA, det är bara ett måste, min lillebror har ritat på min nya tapet och det går inte bort så klart så en byrå där som täcker allt det rosa, ja tack!

Gooooooooood naaattttttt :D

Äckel jobb och äckel mat

Jaha nu har man precis ätit pizza och ja det är äckel mat, men på ett gott sätt (a) Jag har jobbat idag, riktigt segt. Plockat potatis eller ja sätter (y) Från klockan åtta till fyra men efter det fick jag köra traktor :D Typ första gången på jätte jätte länge som jag kör själv :D Första gången jag kör den stora också tror jag. Ja jag är bonne men det är inget som jag skämms över, nejdå, jag är cool ! Nej men trodde verkligen att jag glömt allt eftersom jag aldrig direkt varit en bra traktorförare men allt satt där, till och med att möta gasen med kopplingen :)

Men ja jag hade ju en hård domare med mig idag, min lilla melle pelle ;) haha han sa faktiskt när vi åt att jag körde bättre än Oliver, och ja det känndes BRA!!! haha oliver jag är bättre än dig din lilla snorunge! Ja som alla vet så älskar jag min bror så himla mycket. NOOOOOOTT! Men ja man ska inte klaga över att man har syskon, ikke sa nicke, vad skulle man göra utan dem? Vem ska man då slå på? :O Åhh noo jag skulle ha dött asså! Nej nu ska vi inte överdriva men jag är övertrött och blir då fluuuuum! :) Men ja hoppas att alla får en trevlig kväll och umgås en massa med sina underbara vänner för de kan inte evelina för hon ska jobba imorgon också, tidigt redan klockan åtta :o

Men ska ner och slita åt mig ett choklad, marabou apelsinkrokant, det är super gott med det tycker nämligen min mamma också, fan att vi ska vara så lika. Men ja det kommer fler inlägg imorgon eller kanske till och med ett i kväll, de får vi se då (y)

Pussheeeej

Jaha nu har man skaffat blogg ja (y)

Ja efter att Linn "tjattat" så har jag äntligen skaffat blogg igen :) Jag säger bara såhär att jag orkar inte fixa med någon blogg design eller något utan det får någon annan göra till mig, typ som Linn (a) eftersom hon är så himla snäll!! :D

Idag har det iallafall varit skola, har ju börjat gymnasiet nu, går i Helsingborg på Petri. Och jag går på världens bästa linje (enligt mig och elinore xD) FRISÖR!!! Visserligen har vi inte börjat med frisör ämnen än men jag tycker att det är världens bästa linje ändå för att det gör så att jag kan utbilda mig till  det jag vill och tycker om:D Tänk att bara få stå och hålla på med hår dag in och dag ut, me like ! :) Tyvärr så hamnde inte jag och elli i samma klass men ja det  gör inte så mycket, för jag har Sofie i min klass, en tjej från nyhamn som jag och elli lärt känna dessa två dagar :) Riktigt sjysst, precis som Jenny och Louise som går i ellis klass :D Men ja som småningom så kommer man väl lära känna alla andra i klassen också, det är ju lite tyst och blygt i början tyvärr, men ja om ett halvår så kommer man inte ens att tänka på det.

Just nu sitter jag och tittar på friidrotten på skolan, och fan ta Linus Törnblad som rev! Han ska ju VINNA!!! Men ja varför ska en svensk vinna? haha blir väl som alltid annars, vi kommer sist (y) Man skulle byta till ett annat land, typ som hmm.... jamacia! Usain Bolt är ju verkligen något att vara stolt över :) Men ja nu ska jag kolla vidare på friidrotten och hoppats på att Linus hoppar högre nu och vinner, eller ja får en medalj iallafall :D

pussheeej ! =)

Välkommen till min nya blogg!

jajaja visst välkommen till min nya blogg. läs inlägget över, mycker bättre (y)

RSS 2.0