This is sick!

Ja de är verkligen sick. Daniel åkte kanske för max en halvtimme sedan och jag saknar redan honom så jag kan dööö!! Nej inte dö, men det enda jag önskar är att han ska vara här igen, hos mig. Vet inte vad det är med mig, men jag är nog sjukligt kär i den killen asså. Allt känns så himla perfekt och jag längtar inte en dag till att vara singel. Varför fortsätta leta när jag redan har det bästa framför mig? :$ Jag vet att jag kan vara riktigt elakt och taskig mot honom, men jag ska verkligen bättra mig för jag vill inte förlora honom och han är allt annat än värd det. Han bärde min väska genom hela fucking stan idag, liksom världens tjejväska är det verkligen. Men det var inte så att han frågade om jag inte kunde ta den utan att tog den själv utan att säga något. Nu har jag verkligen skrytit om min kille och ja det är han fan värd. Han är det bästa utan tvekan som har hänt mig. Inget är pinsamt i närheten av honom och allt bara flyter på utan att det är segt. Jag tröttnar inte på att träffa honom nästan varje dag jag får damp om jag inte träffar honom. Nej nu får det räcka. Säger bara en sak till, den som rör, dör!!!!!


Puuuusss :*

Jag är inte alls seg

Jätte längesedan jag uppdaterade, I know! Men va fan jag har annat för mig i mitt liv (y) Typ som att umgås med mina vänner och min älskling :) Ja de var iallafall madison som gällde i fredags. Så klart söp vi innan men ja det blev kanske lite mycket för någon så ja det blev inget madison för min del. Men ja det var iallafall jätte trevligt utanför (y) haha Men jaja det är sånt som händer :D

I lördags åkte jag till daniel iallafall:D Det var trevligt :) Vi tittade film och hade mysigt :) Han är så perfekt :d fast han är en liten toffel (a):)

Sedan idag så var det skola och ja som vanligt pallar man ju egentligen inte det. Men ja man stod ut och åkte hem och nu har man gjort arbetsmiljön klar :) Jag är så himla duktigt. hahha jag ska iallafall ner och blanda dip och kränga det och chips :D finns på mobilen (mp)

Puuuusss :*

Träning, träning

Nu får jag fan ta tag i mitt liv. Det är bra det är verkligen det men jag kan stå framför speglen eller ta på mig en tröja och känna mig helt misslyckad, känna mig tjock, riktigt tjock. Och det finns ingen annan än jag som kan förändra det, bara jag!! och jag tänker fan varje jävla gång att imorgon ska jag ut och springa, men va fan blir det av? Nej fan, jag sitter bara framför tv:en eller datan och äter onyttiga saker. Jag var duktig på att inte äta socker ett bra tag, men nu är jag tillbaka i samma dåliga vana. Och det är jag som mår dåligt, jag, jag, jag. Bara jag! Vi har ingen fotbolls träning och jag känner hur vikten ökar, jag har inte vågat ställa mig på den fucking jävla vågen på hur länge som helst för jag är rädd för vad den ska visa. Ibland önskar jag att jag kan bli riktigt sjuk och inte kunna äta och bara förlora all vikt och efter det kunna börja träna. Men hur normalt är det att vilja bli sjuk:s Jag har pratat med sanne om att jag ska med hon och diana och börja träna på friskis och svettis. Och om vi nu köper de jävla gymkortet ska vi/jag fan vara där varje dag! Ja jag ska bli en tränings narkoman! Slut med donken, godis och pizza. Nej fy fan för mig!!!

Nu ska jag ut och springa och tro mig jag ska verkligen springa tills jag dör! Vi hörs kanske sen!

 pusss :*

längesedan, I knoow

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev men ja jag har helt enkelt inte haft tid. Någon har iallafall hackat min msn (y) när jag får veta vem du är så är du ganska död :) Nog inte enbart av mig utan av alla du skrev hora och fitta till. Men det lägsta är ändå att du trodde att du skulle kunna göra slut med daniel, haha patetiskt. Tror du inte att han skulle ringa mig? haha omg! väx upp va!!

Sedan så har denna veckan bara flygit förbi. Köpte aldrig mina skor, ska spara och köpa mobil:) Sedan så i torsdags var jag med daniel:) och i fredags också, så sov han här, mysigt:) sedan åkte vi hem till honom, käkade middag med hans släkt, eller släkt och släkt, moster, morbror? eller ngt :P haha sedan så kom hans kompisar så spelade vi ölspelet och kollade på de jävla surffilmerna och på riktigt äckliga saker. Och som vanligt var man ensam tjej;) det brukar bli så :P haha men skitsamma, man trivs väl bland killar;) haha

Sen idag har jag passat melker och sovit:) har sov morgon imorgon så behöver inte gå upp så tidigt, om jag inte bestämmer mig för att inte duscha ikväll. Sen så blir det skola och sen kanske åka buss med älskling men det får vi se då:) Lovar att försöka uppdatera bättre (a)


Puss :*

jag hatar blogg.se!!

Jag har inte kunnat uppdaterat min blogg på hur länge som helst!! Jag får fan damp på det!!! Så ja där har ni iallafall anledningen till att jag inte uppdaterat på ett bra tag. Eller ja på en vecka ungefär ;)

Var iallafall i Göteborg i Fredag till Söndag:) Eller ja göteborg och göteborg, utanför göteborg i stenugnssund. Det blev faktiskt roligare än vad jag trott fast jag förlorade i allt jag gjorde. Vi spelade yatzy och det förlorade jag i, båda gångerna!!! inget som jag tycker om så speciellt men det är ju alltid någon som ska förlora och jag har den egenskapen att göra det ofta ;) haha vi bowlade också, de var riktigt najs, skit länge sedan sist ju... men ja jag hade bättre än melker iallafall:P haha inget att skryta om men jaja :P vi fikade även på eh (espresso house) den dagen, min mamma förälskade sig i min frapihno (stavning?) och jag kan förstå henne den är så underbart god :D Och ja sen så lagade vi mat tillsammans och ja det är ju mysigt på sitt sätt.

Sen så var det skola i går och idag. Lika roligt som vanligt NOOOTT!! men åkte iallafall hem till daniel en stund efter skolan igår :) Trevligt att träffa han igen :D:D Och så att alla vet ska jag köpa skyhöga as snygga skor på torsdag bara för att retas med honom :D Så när någon ser mig med dem och med honom samtidigt, lägg en kommentar tack :D:D

Men ska käka nu och sen ska man egentligen plugga men det vet väl alla hur det kommer att sluta? (a)

Pusss :*

RSS 2.0