Mindre än sex timmar, sen ---> kastrup!

Wiiiee mindre än sex timmar sen så lämnar vi rögle för kastrup! :)
Så just nu så ska jag och linn vara uppe all the time om vi inte däckar innan som vi förmodligen kommer att göra:P så just nu pratar jag med älskling för siste gången på en vecka typ :( det kommer bara bli lite sms förmodligen om det ens blir det :( kommer sakna honom som in i helvete!!!!!  blääää!!!!!!!!!!!!!!!!!
så när jag kommer hem så SKA jag träffa daniel!!! 

men nu ska jag och linn göra ny design för min är rätt så gammal...

puss :*

Hemma hos älskling! :)

Sitter hemma hos älskling och borde egentligen påbörja mitt engelska arbete men kommer aldrig till skotts, det är väldigt väldigt tråkigt.... Men jaja i onsdags hade jag och älskling ett år (!) fick en jätte fin ring och rosor. Han är världens bästa pojkvän!´:)

Igår så var jag med Linn och Jossan:) Det började med att jag och jossan tog en fika tillsammans medans vi väntade på att linn slutade. Vi fickade på espresso house med varsin chai latte och chokladboll:) Mycket mysigt sen så kom emily in och så satt vi och snackade, mysigt inte så ofta man träffar henne, efter ett lååångt tag kom linn slutligen och vi traskade ner till stationen. Emily åkte hem till sig medans vi andra tog bussen till berga och skopunkten! Helt underbart, blev helt förälskad i två par boots eller ja låga stövlar eller vad man kallar dem, ny återstår det bara att se om min underbara moder tycker om dem också;) men det tror jag att hon gör:)

Sen idag ska jag och älskling in till marknaden i höganäs och träffa mor och melle =) Sen ikväll så ska jag träffa mina underbara tjejer igen för lite skitsnack och filmmys kan jag tänka mig:) Då lämnar jag älskling hemma hos min mor:P haha sen åker jag och linn till ayia napa söndags natten till måndag! :) helt underbart!!! Det kommer bli så sjukt najs, det sjuka är bara att det känns som det var i förrgår som man räknade ner ifrån 70 dagar ;)

Men nu ska jag faktiskt ta och plugga (a)

Over and out!

I skolan

Är i skolan och har precis haft kikaren som lärare och ska ha engelska nu med yvonne! Inte dagens favorit direkt med engelska men man kan leka på datan utan att yvonne märke något (a) höhö
Sen ska jag och diana ner i stan och käka något, subway eller thai har inte bestämt oss än men tror att det kommer bli vårt älskade subway! :)
Men nu ska jag faktiskt ta och plugga lite, eller ja börja med engelskan som ska vara klar efter lovet och jag har inte en chans att göra något på lovet för jag är på cyyypern! Så om en vecka och två timmar har jag landat på cyperns flygplats och ska till hotellet och chiiilla!


puss :*

Söndag, denna eviga Söndag

Är hemma hos älskling just nu och står ut med hans utbrott (y) ja det är inte emot mig för engångs skull men de är inte så trevliga att lyssna på ändå men han lugnar nog ner sig snart:) Igår så var jag först på väla och ikea med mor igår, tiden gick som bara den och jag kom sent till älskling tyvärr :( Men hade kul med mor och min underbara lilla melker :) Ska ju få ny säng så tittade på sängstomme och lite sånt, har fått hem min madrass nu idag så det ska bli skönt att inte behöva ligga och trängas i min nyvarande 1,05 säng, 1,40 så mycket bättre!!

Imorgon är det måndag och skola men då är det 7 DAGAR KVAR!! Sen åker jag och Linn till Ayia Napa!! :D wieeee!! Så imorgon så ska vi på hemlig ställe och fixa lite (a) it's all a secret xD Men jag tror att de flesta kanske kan gissa sig till det, höhö. men nu ska jag hitta på något med daniel, titta på en film eller något, skriver kanske något senare! :D

puss :*


I'm back!

hejhej:)

Jag är lika smart som vanligt så jag har kommit på att jag ska börja blogga igen, skönt att kunnde få ut en del saker, man ska inte behöva bära på allt:)

Idag har jag tränat på friskis med min mamma och sedan varit i höganäs på hemligt uppdrag med linn :) Sedan har jag bara varit hemma och degat men min kära familj :) Imorgon ska jag till min älskade pojkvän och vi ska bara ta det lugnt och mysa hela dagen! :) Ska bli alldeldes underbart! :)

Jag har iallafall bestämt mig nu att jag ska ta tag i mitt liv och bli den personen som jag vill bli! (onödig fakta)

DET ÄR NIO DAGAR KVAR TILLS JAG OCH LINN ÅKER TILL AYIA NAPA!
Det kommer att bli så fruktansvärt skönt att komma ifrån, koppla av och ladda batterien för att sedan kunna köra på igen, har en operation eller ja två operationer som ska göra sedan så är jag på banan igen! :) Men ja jag lägger kanske in något imorgon också:)

Pussheej :*


RSS 2.0