SJUK :(

Jaha idag är man sjuk, inte jätte sjuk men har verkligen ingen ork alls till något. Det enda jag vill ha är en bra film och en stor fet godispåse=) Men så klart har man inget alls av det, eller jo kollade på twilight innan idag, den filmen är sjukt bra ass:) Alla måste se den:D

Just nu ligger jag i sängen och ska nog ta och lägga på mig ännu flera filtar fryser nämligen som fan!!!! Så ja vi hörs sen, och btw, vad händer i helgen?:)

Puss :*

hallo yellow hair (y)

Ja jag färgade håret igår ja ;) haha det blev hmm ja inte så mycket bättre det blev nog ljusare så får nog köpa silverschampo för att få ur det gula. Jag färgade iallafalll jennys hår brunt:)  men ja de blev brunt med blonda slingor:) Jag tycker det blev as bra, jenny tycker det blev grått. Haha ja sen så efter det käkade vi pizza och sen drog vi till ängelholm med mopparna. Till gustav som går på jennys skola, det var lite chillkrök, as trevligt folk iallafall:) Riktigt kul var det och jag hoppas verkligen att det kommer göras igen:)

Idag fick man kanske veta lite saker som gör en besviken/förvirrad men det är inget att lägga ner energi på. Jag orkar inte bry mig om sånt shiet längre :) Men ja idag passar jag min lillebror iallafall och ja det är väl inte allt för roligt med det duger :) Behöver inte göra så mycket mer än att mata och trösta han:) höhö

Men nu är det iallafall hif på tv:en som gäller tyvärr ligger de under med ett mål för tillfället men det är tolv minuter kvar så det tycker jag att det ska fixa. Det kommer kanske en inlägg ikväll om jag har tid. Slänger med en bild på håret också.


pusss :*


(ignorera att jag är helt ofixad.)

Peggy ikväll :)

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera, men har helt enkelt inte orkat har faktiskt ett liv ;) haha Har börjat spela farmville ;) haha mina jordgubbar har ruttnat :( men ja jag har sått nya och får ha lite mer koll på dem nu (a) höhö

Skulle egentligen spelat match idag men ja som "vanligt" blev vi inget lag idag heller. Vette fan vad jag ska göra. Liksom har vi lag nästa år, och om vi inte har det var ska jag då spela? Nej så ska man inte tänka jag vill spela i jonstorp för vi har så jävla roligt tillsammans. Men ja förhoppningsvis lämnade vi inte wo till matchen. För jag vill spela alla våra få matcher. Men ja det får vi väl se vad våra kära tränare har gjort.

Idag har jag iallafall städat lite på rummet och sen varit på loppis med min lillebror och fader. Ja man får väl gå dit och stödja sina kära "grannar". Haha det är häljarödsgården som har loppis, träffade faktiskt max där, som gick i min parallell (stavning?) innan på jonstorp skolan. Ja Melker tyckte nog det var kul, han fick en korv och en sprite. Sedan så köpte vi lite kakor till fikan (tjockisar? haha nejdå xD).

Nu sitter vi iallafall och tittar på Rögle på tv:en. Min kära bror och hans kompis Konrad är inne och tittar på den live, men va fan palla det egentligen när man kan sitta hemma med datan i knäet och samtidigt kolla på matchen:) Visst det är inte samma känsla, men det är mycket billigare:)

Ikväll kommer iallafall jenny till mig:) vi ska käka pizza och färgar varandras hår :P Jag ska bli blondare (a) eller ja mitt håt är gult så att jag måste fixa det lite genom att lägga i ännu fler slingor. Vet inte om jag bara ska fixa jennys utväxt eller om jag ska färga det brunt, hon har nog inte riktigt bestämt sig än så. Så vi får se sen. Jag lägger nog inte bilder på bådas hår så och det gör nog jenny på sin blogg med för hon ska ha med sin lilla data hit så :P höhö

Men nu ska jag koncentrera mig på matchen för Rögle gör nästan mål hela tiden.

Pusssheej :*

Ny design

Har alla sett min nya super snygga design? super snygga header? Och så klart är det bästa linn som har gjort den, tack hjärtat <3 Iallafall så var det faktiskt på tiden tycker jag. Och som sagt man kan tro den är lite egotrippad, men nja... rebecka är med på en bild ;) höhö  nej men bloggen handlar ju faktiskt om mig och mitt liv och då ska det inte vara bilder på någon annan (y) haha

Igår spelade jag som sagt match, hur den gick behöver ni inte gå in på. Vi kämpade på bra ibland iallafall. På kvällen kom linn till mig och vi hade gäster, min pappas chef och hans fru och barn och sedan hans två arbetskamrater, varav en av dem är chefens pappa :) riktigt trevligt gäng. Alla skulle bara sett Imre (chefens son) och min lilla melle leka :) Så härligt att se de två, de sprang runt och busade och åt en massa godis. Ja de lämnade inte en ifred om man säger så;) haha men jag och linn hade roligt ändå:) Vi kollade på i taket lysser stjärnorna riktigt bra film är det. Men tyvärr hade de lagt till en massa saker i filmen som inte händer i boken, ja så som de brukar så det blev inte riktigt samma känsla, men ja den var bra ändå.

Idag har jag också varit med linn:) Vi åkte till Jonstorp för att titta på hockey, J18 tror jag det var. De vann, haha på walk over ;) haha nej men det var så att det andra laget ledde med 6-5 och så blir en kille i jonstorp tacklad oturligt av två killar och slå antagligen i huvudet i särkanten och får riktigt ont i nacke och huvud. Och matchen var redan försenat så borta laget lämnar wo. De var fan riktigt hemsk att se han ligga där, men ambulansen kom och förhoppningsvis så var det inte så farligt. Men ja det var lite läskigt. Sedan så drog vi till ip och tittade på min brors match, de vann med 4-2 :D De spelade riktigt bra asså, eller ja när de blev mål för ängelholm så spelade de inte så bra, men annars så:) Min bror gjorde till och med mål =) Sedan så drog vi till ängelholm och tittade på när rögle spelade, ja rögles J18. TT, loppan och wille spelar ju där, eller wille spelade inte idag. Men vi åkte också dit för att träffa otto, han går i linns klass riktigt sjysst kille men ja... väldigt självsäker xD haha Men ja sen när matchen var slut och vi skulle köra där ifrån ramlar jag med min moppe på grusen (y) Antagligen gasar jag på lite för mycket och däcken får inte fäste så där flög jag, haha. Hamnade under moppen, men som tur var slog jag mig inte :) eller jag har lite skravsår på armen och knäet och sen ett litet äckligt blåmärke på höften ;) haha men man får väl skylla sig själv. Sedan så stack vi hem till linn, käkade lite och sedan fixade hon till min blogg :D Och nu är jag hemma och ska nog snart sova eller titta på film :)

Puss:*

BLONDIII

Ja först och främst jag har färgat håret blont. Hmm vet inte om jag gillar det, vill att de ska bli blondare så ska slinga det en gång till (a). Och nej jag vill inte bli fjortis blond, men jag vill ha det blont. ngnstans mellan askblont och honungsblont. Så ja men måste vänta ngn vecka nu iallafall innan jag gör något mer.

Idag är det iallafall match som gäller först och främst :D Vi ska möta eslöv ;) Och nu ska vi fan ta och vinna också! Men ja vi ska iallafall spela så jävla bra som vi verkligen kan. Som på förra träningen och förra torsdagsträningen, skit bra var det då:D Sen så ska jag vara med Linn på eftermiddagen eller ja kvällen blir det nog:D sen så ska vi retas med min bror som ska till ekebo ;P hahahahahhahahahahahahahah! Nej men hoppas han inte äcklar allt för många tjejer (a)

Men nu ska jag ta och äta nu för har samling om en timme ungefär :) och ja man ska äta ett bra tag innan så nu ska jag ta och äta. Skriver nog sen :)

Puss:*


Fredag/Lördag

Ja det blev inget inlägg eller bilder igår från fredagen och nattens äventyr. Ja vi började iallafall som jag skrev hos cattie där det blev lite förfestande och vi gjorde vid oss. Alla blev verkligen super duper snygga ;) haha Sen så tog vi bussen nio in till stan gick till mc donald och köpte lite mat, catties kille victor kom och sen så skulle vi dra till hyllinge. Ja vi kom till hyllinge men cattie och victor tog bussen tillbaka till helsingborg igen och ja det var faktiskt dött från början. Men jag och rebecka stannade kvar och ja det blev väl en bra kväll/natt. Vi drog iallafall till ett par bänkar och drack så smått, inte direkt så att ngn blev full eller liknande. Robban var med så klart, vi små bråkade/tjaffsade. Jag fattar verkligen inte att jag varit tillsammans med den killen så pass länge, han har verkligen förändrats, vilket jag säkert har gjort också men inte till den personen som han ibland tar fram. Stundstal var han verkligen snäll och sjysst. Synd att han inte alltid kan vara den personen.

Men ja vi gick till lekplatsen och "lekte" lite, eller ja vissa lekte ;) haha Jag och rebecka skulle ta nästa buss hem så att vi kom hela vägen till cattie med buss, men tror ni inte att vi missar den? Jodå självklart gör vi det och nästa gick inte förrän halv två (y) haha toppen! Men ja vi drog hem till Stoffe på väntan på bussen. Rebecka log i Stoffes säng med ***** haha jag vet att alla vill vet ;) och jag och filip log i soffan och tittade på någon sjukt dålig film, haha. Men ja sen så gick vi alla till bussen, men inte var vi i tid då eller, filip sprang som bara den efter bussen och som tur var det någon som skulle av men ja den stod ändå där några minuter för den var för tidigt ;) haha men så ja den hann vi med, sen satt vi på väla i 40 min och väntade på bussen till ödåkra och sen gick vi från ödåkra till cattie, tog faktiskt inte så lång tid som jag trodde.. haha

Men iallafall på tåget till Helsingborg träffade vi på tre trevliga killar, ni får be om ursäkt guys men jag kommer inte ihåg era namn riktigt, de var nog iallafall adam, kingen och ja något om jag inte minns fel (a) Men ja de fick iallafall min blogg haha och de trodde att jag var någon pratade som hon amandavardet. haha men tror inte riktigt att jag säger ahh, mhhm i varje jävla mening, nej fý fan! Men ja det kommer bild på dem också iallfall;)

Igår så firade vi melker, han fyller ju tre idag:) Grattis skit unge. Och ja det är ju lika kul som vanligt med släkten men ja det var inte allt för tråkigt, man är ju ändå släkt med dem. Men nu ska jag underhålla min bror, mitt jobb som vanligt ;)

puss :*





Bilder från kvällen:


Me





Becka


Cattie

Me

Me and becka

Cattie och becka

Boysen :)

KRÖK!

Sitter hemma hos Cattie med Rebecka och Sanna :D Vi ska sticka ut ikväll så ja om det händer något kul så får nu höra av er :) Eller ja Sanna ska nog inte med, eller kanske hon vet inte riktigt än. Och ja vi vet inte direkt vad vi ska göra vi har iallafall fixat lite sprit (a) fy på oss ! :P Nej men va fan vi är faktiskt 16 och 17 år :) Då ska man fan festa annars är man lite off. Men samtidigt är man off om man dricker fast man typ går på medicin eller något liknande, liksom palla dricka fast att man egentligen inte får, man kan fan dö! Så de är fan tönt varning på det!

Vi ska iallafall göra vid oss nu, jag ska locka rebeckas hår och ja cattie ska göra vad hon är bra på ;) Så de kanske kommer ett inlägg senare med lite bilder och sånt. Cattie har ju faktiskt cam på datan ;)


pusssheej :*

Förlåt..

Förlåt bloggen men jag hade glömr bort dig totalt. Har haft en massa annat att tänka på. Börjar tidigt och kommer hem sent nu pågrund av skolan. Gillar verkligen min skola och typ halva min klass men tyvärr är det en väldigt stor nackdel att det är inne i Helsingborg, tar så lång tid att ta sig dit och hem också. Bussarna går ju inte så jätte bra direkt (y). Men ja man ska inte klaga, jag har fått chansen att kunna utbilda mig till det jag vill bli, nämligen frisör :)

Kommer inte ihåg om jag har sagt det innan men jag har velat färga mitt hår svart men ja det får jag inte för min frisör så det blir inte svart. Men en blanding mellan 4.0 och 5.0 kommer bli jätte bra. Ja 4.0 och 5.0 är frisörspråk för färg ;) haha det är mellan brun och lite mörkare brun. Och såklart ska Elli göra det till mig:) men jag som sagt vet jag inte när än (a) haha. Men ja ikväll är det träning iallafall så jag ska ta och vila lite nu innan och sen sticka och denna gång ska jag INTE glömma skorna, det gjorde jag sist (a).

puss :*

Sitter här i regnet (Y)

Ja så klart har man fortfarande utegångsförbud och en fader som hatar en och nu tänker säkert alla att jag överdriver men de gör jag verkligen inte! Han gör verkligen allt för att kunna skälla på mig. Varför jag gör si och så och skriker på mig för minsta lilla. Som tur har man ett eget rum och en data som man kan rymma till. Asså jag förstår mig verkligen inte på honom, inte ens lite. Han har nog seriösa problem asså och alltid ska de gå ut över mig (y) Men saken är den att jag viker mig inte för honom längre, om han börjar skrika så skriker jag tillbaka och jag ifrågarsätter allt som han gör och säger. Inte ska han få knäcka mig. Det kommer väl sluta som vanligt ikväll att Oliver får pizza medans jag kan väl köpa och hämta min (y) Vi ska nämligen passa Melker ikväll, mor har ju fyllat 40 så damerna i byn har tagit ut henne idag och sen ikväll ska även far med ut, eller ja vad de nu ska göra. Det blir iallafall hyffsat lugnt då bara två jobbiga brödrar men de kan jag överleva.

I don't know what I did wrong but there is nothing left. Am I so stupied so I don't even saw it? I'm fast in this hole and I don't know how I'll get out. I can't sleep because it hurts so much. I don't even wants to hear the words behind my back. And you, I thought so much more about you.

Men ska försvinna in i musiken nu och sen fundera ut vad jag ska äta ikväll, vilken sorts mat jag ska göra och om jag får använda köket ens :o ja annars får jag väl svälta så kan han inte klaga på min vikt iallafall (y)


hoppas alla har det bra, puss :*

Utegångsförbud (Y)

Jaja då hade man utegångsförbud igen (y). Ja och då undrar säkert vad jag gjort denna gången? Det var så här att jag hjälpte mr x men hans data, lite saker som skulle fixas och ja jag lyckades typ (a). Men saken var den att det tog tid och ja vi pratade om annat också så klart:) Nej men tyvärr så råkade jag "förstöra" hans virus program, eller ja jag plockade bort det för att kunna ladda ner... Men ja då försvann allt, men jag tror jag har lösningen nu (Y) En systemåterställning så "ångrar" man ju allt som man gjort. Förhoppningsvis så funkar det men jag kan inte komma och hjälpa honom nu men ja..

Ja idag har man varit i skolan så klart. Kom hem sent igår så var sjukt trött men ja man överlever, gick typ 25 minuter tidigare från matten (a) jag skulle till sjukgymnasten sa jag ;) höhö jag orkade inte. Drog och träffade en kille istället, och ja de var väl trevligt, längesedan man såg han iallafall. Han var iallafall sjysst för tillfället, han har haft sina stunder om ni förstår ;) Nej men sen tog jag tåget hem, fick springa som fan för att hinna med bussen hem, fy fan va sur jag skulle blivit om jag missat den, vem pallar vara kvar i ängelholm över en timme för att man missa bussen? :s inte jag iallafall. Men jag träffade Gunnar, Linn, Jenny och Josse på bussen :D Ja alla killar också så klart men orkar inte räkna upp dem(A)

Träning ikväll iallafall, hoppas att det inte regnar då iallafall, känner mig redan förkyld så jag vill inte bli mer. Men ja de ska väl gå ändå, bara alla kommer idag så vi kan få en ordentlig träning :) Men ja jag ska väl gå och ta något att äta skulle jag tro, maten var inte så god i skolan idag så. Hörs sen ikväll!


pusss :*

Träning snart :)

Skolfoto i skolan idag ja, ja och det gick väl bra. Enskilda blev väl sådär men ja ska ändå inte ha det. Hoppas bara att klassens blev bra, ja bra på alla :) Vi har ju en staus att uppehålla :) Men ja hade min första "frisör" lektion idag, vi fick necesärer men tyvärr inga grejer de får vi imorgon eftermiddag. Men ja det blir bara bättre och bättre i skolan, liksom vi börjar kännas mer som en klass :)

Ja vi slapp svenskan idag (sista lektionen) för stylisterna skulle ta fotot då:) Tack så mycket stylisterna :) Åkte till Viken där mr x hämtade där och sen åkte vi och kollade in his place och ja det är väl fint. Eller ja de kommer nog bli fint när han väl är färdig. Jag kollade igenom alla hans filmer och skivor, filmerna var såna roliga och hmm ja gamla, men ja gamla filmer är väl bra. Men inte så många skräck filmer hade han, så jag tycker att han är lite mesig ;) Haha nej men han hade iallafall sjukt många roliga filmer och det är inte fel med ett skratt hela tiden. Sen så resten av tiden så försökte jag lista ut vad hans lösen på datan var, men ja jag kom inte på det. Han t.o.m. lurade mig om vad det var :o Inte snällt men ja jag kom iallafall inte på det, sedan så körde han mig hem och nu sitter jag här :) Ska iväg på träning snart och det ska bli fet najs :) Lite varmt väder kanske men det är bara en lugn träning för vi har match imotgon mot Hörr och då är det vinst som gäller tjejer :) Nej men ska gå ner och äte lite nu, vi hörs sen ikväll:)


Pussss

RSS 2.0